Praha er utvilsomt en av Europas vakreste byer

Praha er en av Europas vakreste byer og er også oppført på UNESCOs liste over verdens kulturminner. Byen har en arkitektur bestående av mange stilarter. Spaser over Karlsbroen og se på kunstverkene, besøk rådhuset med det astronomiske uret eller det gylne smuget der husene en gang var bebodd av de kongelige gullsmedene. Unn deg en ekte pils fra en av de mange ølstuene, blant annet den  eldste, U Flekù fra slutten av 1400 tallet. Fornøyelseslivet finner du rundt Vàclavplassen. Praha er også byen for elskere av teather og annet kulturliv.

Å spasere i Praha er en opplevelse, med de mange gågatene og severdighetene i kort avstand fra hverandre. Gatene omkranses av vakre bygninger med små koselige butikker og små handtverksbedrifter.

Karlsbroen

Bydelene bindes sammen av flere broer, hvorav den 520 meter lange Karlsbroen er den mest kjente. Her er ingen biltrafikk, men mange turister, gatemusikanter, kunstnere og souvenirselgere med alskens varer. De vakre gotiske tårnene på hver side av broen er åpne på dagtid. Her kan man nyte utsikten fra toppen om man vil.

På grunn av rimelige priser på hotell og måltider er Praha et godt alternativ dersom dere planlegger en tur utenlands.

Les mer om denne fantastiske byen som har alt