Wonderful Copenhagen er et svært populært reisemål for norske storby turister.

kobenhavnWonderful Copenhagen er et svært populært reisemål for norske storbyturister. Ikke så rart, det. Sammenlignet med Oslo føles København mye mer kontinental, men er likevel intim og lett å orienetere seg i. I København nyter du livet når du sitter på kaféene, rusler langs Nyhavn, shopper i småbutikkene eller tar deg en øl og et «smørrebrød» på en kro.

Ta en tur til Nyhavn, sett deg på en av uteserveringene og se på livet og seilskutene. Frister kanskje ikke så veldig om vinteren, men de fargerike fredede husene er flotte fotomotiv, og du kan jo sette deg inne på en av kroene dersom været ikke er bra.

Et københavnbesøk blir ikke komplett før du har tatt en øl på en av kroene i byen. Suppler gjerne med et «smørrebrød», med frikadeller, sild eller lun leverpostei. Er du ikke så glad i tradisjonell dansk frokost, kan du besøke de mer «moderne» kaféene i byen. Det finnes nok å velge mellom.

København er også en av de mest populære stedene for firma å reise til med sine ansatte. Byen ligger bare en kort flytur fra de fleste byer i sør norge og har meget gode hotell og
konferanse fasiliteter, samt mange og gode spisesteder i alle prisklasser.

Kontakt oss for mer informasjon eller tilbud