En tur med de ansatte er en investering i trivsel og miljø.

Vårt viktigste spørsmål når vi får forespørsel fra et firma eller en gruppe, er å finne ut hva du som kunde ønsker å oppleve/oppnå?

Dette fordi vi vet av erfaring at målet med turen kan variere fra bedrift til bedrift. Noen vil gi de ansatte en belønning for god innsats for bedriften, noen ønsker å ta med sine kunder for å knytte sterkere bånd og relasjoner mellom bedriften og kundene. Mens andre vil kanskje gi de ansatte muligheten til å bli kjent med hverandre på tvers av avdelinger .

Travel & Event kan tilby et konkret og målrettet opplegg slik at resultatet av turen blir optimalt.

I tillegg til at selve opplevelsen blir slik en ønsker, så tar vi oss av alle detaljer i planleggingen sammen med dere som kunde. Vi innhenter og syr sammen tilbud i tråd med deres ønsker og budsjetter. Vi kan også lage web baserte påmeldingssjemaer til innviterte deltakere samt følge opp disse. Ferdige turprogrammer lages for den enkelte deltaker sammen med annen nødvendig informasjon om turen eller om stedet en skal til.

paris

Kontakt oss allerede i dag for et helt uforpliktende tilbud dersom dere planlegger en tur i tiden fremover. Selv om det er et eller 2-3 år frem så er det aldri for tidlig. Husk at de rimeligste og beste flyseter og hotellrom går først.